Brand & Marketing Manager søges

Kender du SkabelonDesign?

Over 2 millioner brugere anvender dagligt SkabelonDesigns løsninger, når de går på arbejde; så måske du kender os uden at vide det. Vi er nemlig et software- og konsulenthus, som skaber værdi for andre virksomheder ved at optimere deres brug af Microsoft Office – fra implementering af deres brand, til bedst mulig brug af data. Alt sammen for at sikre en mere effektiv hverdag for alle virksomhedens medarbejdere.

Vi er ikke blot en dansk virksomhed med 60 ansatte, vi er også de største i verden på vores felt. Nu har du chancen for at komme med ombord. Vi søger nemlig en Brand & Marketing Manager, som kan skabe synlighed og awareness om den forskel, vi gør, for virksomheder som Carlsberg, Mærsk og Novo Nordisk, samt verdens største advokatfirmaer og konsulenthuse..

Hvad skal du lave?

Du får en unik mulighed for både at have indflydelse på strategien, mens du også er hands-on med det taktiske. Du skal således først og fremmest udvikle og eksekvere den nye marketingstrategi i tæt samarbejde med vores Head of Design & Content. Men du vil også skulle skrive overbevisende tekster af høj kvalitet, til relevante medier.

Du vil blive ansvarlig for

 • SkabelonDesigns Marketing funnel strategi og eksekvering herpå
 • at drive, udvikle og projektlede product marketing frameworks for vores løsninger
 • proaktivt at gribe resultater fra produktudvikling og udvikling af services til marketingbudskaber
 • analyse og rapportering af marketing performance (kampagner, events og inbound aktiviteter)
 • udvikling af og eksekvering på events (masterclasses, hackathons, inspirationsbriefings, seminarer, roundtables osv.)
 • monitorering og forbedring af SEO/SEM
 • løbende udvikling og implementering af website
 • planlægge marketingprojekter med interne, såvel som eksterne stakeholders

Hvad er SkabelonDesign for en virksomhed?

I SkabelonDesign er vi i alt 60 medarbejdere, men du kommer til at arbejde tættest sammen med hhv. vores Head of Design og Content, som du også vil referere til i det daglige, samt vores Design Lead. Vores søsterselskab Templafy spiller en stor rolle i vores dagligdag. Templafy udvikler verdens førende Template Management løsning og udover at bo sammen med deres 220 dygtige medarbejdere, så er vi deres primære implementeringspartner.

Vi prioriterer sociale arrangementer såsom firmafodbold, badmintonklub og fredagsbar, ligesom vi af og til tager ud og oplever verden sammen. Vi har været på workshop i Stockholm, spist østers i Paris og på firmaweekend i Barcelona.

Vores kontor er nyrenoveret og lækkert og ligger på Wilders Plads lige ned til  Christianshavns kanal og restaurant Undici, hvor vi dagligt nyder vores frokostordning. Her er masser af lys og luft samtidig med, at vi er tæt på det hele – også metroen, kanalerne og byens centrum.

Se denne video, hvis du vil have et indtryk af arbejdsliv og mennesker i SkabelonDesign: https://skabelondesign.23video.com/secret/53411539/37bc64b15cef136365ace7684d1d1eb6

Hvem er du?

Du har forretningsforståelse (!!!) samt faglig pondus – og du brænder for marketing. Du skal have en skarp pen – ikke nødvendigvis ned til kommaet, men du skal kunne tænke og skrive gode marketingbudskaber til sociale medier, website og diverse materialer. Du er nysgerrig af natur, proaktiv anlagt og energisk sammensat.

Du kan sætte dig ind i et domæneområde og løfte det op i en relevant kommerciel kontekst – både i koncept og i marketingmæssig eksekvering.

Din faglige profil er ikke skrevet i sten, for vi kender dig ikke endnu. Men her har du et praj om de ting, som vi umiddelbart finder relevante til opgaven:

 • Du er en fremragende kommunikatør på både på dansk og engelsk, skriftligt og mundtligt
 • Du har erfaring fra en lignende rolle
 • Du har en relevant uddannelse, gerne kandidatniveau – men bevis gerne at du er den rette (vi er ikke forelsket i kandidatniveauet, hvis du kan vise den rette erfaring)
 • Du er som person kommercielt tænkende

Din personlige profil:

 • Du går op i kvalitet
 • Du går op i design
 • Du er grundig
 • Du har gode samarbejdsevner
 • Du tager ansvar

Hvordan søger jeg?

Upload ansøgning og CV via dette link https://skabelondesign.bamboohr.com/jobs/view.php?id=47, gerne hurtigst muligt og senest den 7. august kl. 12. Vi regner med at afholde samtaler i uge uge 34 eller 35. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Frederik Dessau på [email protected] eller tlf. 25 600 828.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

SkabelonDesign A/S blev stiftet i 2004 og har siden da været i konstant og stabil vækst. Vi beskæftiger i dag 60 medarbejdere i Danmark på Christianshavn, hvor vi deler kontor med vores søsterselskab, Templafy. Vi har flere end 2.000.000 brugere på verdensplan, som er fordelt på små, mellemstore og store virksomheder. Vores løsninger anvendes blandt andre af Carlsberg, Coloplast, DSB, FLSmidth, Forsvaret, Maersk, Novo Nordisk, Novozymes, Politiet, Rambøll, Region Hovedstaden, TDC, VELUX, Vestas og flere store globale brands, samt fem universiteter, 10 ministerier og 15 kommuner.