Bliv inspireret på 30 sekunder

Vi vil gerne vise, hvad det er for løsninger vi laver og det færdige resultat, som kunden selv producerer med vores løsninger. Derfor har vi lavet 2 ultrakorte videoer – en om Nordea Markets og en om VELUX.

Nordea Economic Outlook – af Nordea Markets
Nordea Markets ønskede et lækkert magasin, som de selv kunne producere og i december 2015 blev Economic Outlook lanceret som et magasin i et nyt lækkert design. Designet er lavet af e-Types og løsningen til udarbejdelse af rapporten i Word har vi lavet. Magasinet skrives af mange bidragsydere i Danmark, Norge og Sverige, og det er derfor vigtigt, at Word skabelonen er nem at bruge, så der ikke er afvigelser fra det fastlagte design. Løsningen gør det nemt for Nordea Markets selv at skrive, redigere, og layoute magasinet in-house fra start til slut. Vi synes det er et super flot magasin, og er stolte over at vise, hvor gennemført en rapport lavet i Word, tager sig ud i et fysisk eksemplar. Vi håber I kan fornemme det gennem skærmen.

VELUX Corporate Presentation
VELUX har redesignet deres Corporate Presentation i PowerPoint med flot design af e-Types. Vi har stået for implementering af designet i PowerPoint, animationer, ny VELUX Corporate font og efterfølgende lagt PowerPoint præsentationen i vores PresentationEngine. Se videoen og se hvor nemt, det er for alle ansatte i VELUX at sammensætte en præsentation med korrekt indhold og korrekt design, baseret på deres nye Corporate Presentation.