To Business Development Representatives søges til visionært konsulenthus beliggende på Christianshavn

Vil du have et udfordrende studiejob, som vil styrke dit CV og er sjovt samtidig? Vil du være del af en arbejdsplads, hvor høj faglighed og medarbejdertrivsel går hånd i hånd? Så læs mere her!

Vi søger lige nu to Business Development Representatives (BDR), som kan stå for den første kontakt mellem potentielle kunder og SkabelonDesign. Måske du er én af dem?

Kender du SkabelonDesign?

Du kender os måske uden at vide det. Over en 1,3 millioner brugere anvender dagligt vores løsninger, når de arbejder i Microsoft Office pakken. Vi er nemlig et konsulent- og softwarehus, som skaber værdi for andre virksomheder ved at hjælpe dem med at implementere deres visuelle identitet i Microsoft Office programmerne og samtidig sikre en mere effektiv hverdag for alle virksomhedens medarbejdere.

Vi arbejder tæt sammen med vores søstervirksomhed, Templafy, som står bag verdens førende dokumenthåndteringsløsning – og selvom vi er en dansk virksomhed med blot 57 ansatte, så er vi internationalt set de største indenfor vores felt.

Hvad skal du lave?

Som BDR vil du være et vigtigt omdrejningspunkt i salgsteamet og kommer til at arbejde tæt sammen med SkabelonDesigns øvrige BDR’er og rækken af kundeansvarlige. Du skal booke møder af høj kvalitet, som vores kundeansvarlige kan konvertere til ordrer. Det er primært Templafy, du skal skabe interesse for, men du skal have en forståelse for hele vores produktpalette og vores verdensklasse konsulentydelser. Da alle de emner, du kontakter, som udgangspunkt har behov for vores produkter, så vil du opleve en høj grad af accept og forståelse for dit budskab om bedre styring af kundernes visuelle identitet og øget effektivisering. Dine opgaver vil primært omfatte:

  • Identifikation af kundeemner og kontakt via telefon og mail.
  • Koordinering og planlægning af mødebookingaktiviteter
  • Opdatering af kundeaktiviteter i CRM system
  • Deltage i statusmøder med salgsteamet

Hvem er du?

Du er i gang med en videregående uddannelse og leder efter et udfordrende og lærerigt studiejob på en arbejdsplads, hvor man udvikler sig og har det sjovt samtidig. Du motiveres af at booke det næste møde – og ikke mindst få den medfølgende bonus – og du kan holde gejsten oppe, også når der ikke er bid.

Derudover kendetegner følgende din profil:

  • Du kan sætte dig ind i noget ’teknisk’
  • Du er god til at samarbejde
  • Du kommunikerer professionelt og præcist
  • Du arbejder struktureret og selvstændigt
  • Du er flydende i dansk på skrift og i tale
  • Du kan kunne arbejde på udvalgte dage (efter nærmere aftale) i tidsrummet 9-15.

Hvad tilbyder vi, og hvad er SkabelonDesign for en virksomhed?

Du vil blive tilbudt en fast timeløn og en attraktiv bonus for hvert møde, du booker – og så bliver du en del af en succesrig virksomhed, som – hvis ambitionerne er til det – vil kunne kickstarte din karriere indenfor salg, software eller noget helt tredje. Under alle omstændigheder vil erfaringen som BDR være et plus på dit CV.

I SkabelonDesign får du 57 kolleger, og en række af dem er studerende akkurat som dig selv.

Vi prioriterer sociale arrangementer, såsom firmafodbold og fredagsbar, ligesom vi af og til tager ud og oplever verden sammen. Vi har været på workshop i Stockholm, spist østers i Paris og på firmaweekend i Barcelona. Når det er sagt, så er vi meget ambitiøse: Vi vil være verdens bedste konsulenthus indenfor Brand Management og brugervenlighed i dokumenter og præsentationer. Intet mindre.

Vores kontor er nyrenoveret og lækkert og ligger på Wilders Plads lige ned til Christianshavns kanal og restaurant Undici, hvor vi dagligt nyder vores frokostordning. Her er masser af lys og luft samtidig med, at vi er tæt på det hele – også metroen, kanalerne og byens centrum.

Se denne video på vores hjemmeside, såfremt du vil have et indtryk af arbejdsliv og mennesker i SkabelonDesign: https://skabelondesign.dk/karriere-hos-skabelondesign/

Hvordan søger jeg?

Upload ansøgning og CV via dette link https://skabelondesign.bamboohr.com/jobs/view.php?id=42, gerne hurtigst muligt og senest 22. november kl. 12. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Head of Sales & Marketing, Kim Kisbye, på [email protected] eller tlf. 25 56 99 12.

Vi glæder os til at høre fra dig!

SkabelonDesign A/S blev stiftet i 2004 og har siden da været i konstant og stabil vækst. Vi beskæftiger i dag 57 medarbejdere i Danmark på Wilders Plads på Christianshavn, hvor vi deler kontor med vores søsterselskab, Templafy. Vi har flere end 1.300.000 brugere på verdensplan, som er fordelt på små, mellemstore og store virksomheder. Vores løsninger anvendes blandt andre af Carlsberg, Coloplast, DSB, FLSmidth, Forsvaret, Maersk, Novo Nordisk, Politiet, Rambøll, Region Hovedstaden, TDC, VELUX, Vestas og flere store globale brands, som UBS, Deloitte og PwC, samt 5 universiteter, 10 ministerier og 15 kommuner.