Salgskonsulent til mødebooking søges (Business Development Representative) – fuld tid

Kender du SkabelonDesign?

Du kender os måske uden at vide det. Over en 1,3 millioner brugere anvender dagligt vores løsninger, når de arbejder i Microsoft Office pakken. Vi er nemlig et konsulent- og softwarehus, som skaber værdi for andre virksomheder ved at hjælpe dem med at implementere deres visuelle identitet i Microsoft Office programmerne og samtidig sikre en mere effektiv hverdag for alle virksomhedens medarbejdere.

Vi arbejder tæt sammen med vores søstervirksomhed, Templafy, som står bag verdens førende dokumenthåndteringsløsning – og selvom vi er en dansk virksomhed med blot 57 ansatte, så er vi internationalt set de største indenfor vores felt.

Vi søger lige nu en ambitiøs og troværdig Business Development Representative (BDR), som kan stå for den første kontakt mellem potentielle kunder og SkabelonDesign. Måske er det dig?

Hvad skal du lave?

Som BDR vil du være et vigtigt omdrejningspunkt i salgsteamet og kommer til at arbejde tæt sammen med SkabelonDesigns anden BDR og rækken af kundeansvarlige. Du skal booke møder af høj kvalitet, som vores kundeansvarlige kan konvertere til ordrer. Det er primært Templafy, du skal skabe interesse for, men du skal have en forståelse for hele vores produktpalette og vores verdensklasse konsulentydelser. Da alle de emner, du kontakter, som udgangspunkt har behov for vores produkter, så vil du opleve en høj grad af accept og forståelse for dit budskab om bedre styring af kundernes visuelle identitet og øget effektivisering. Dine opgaver vil primært omfatte:

  • Identifikation af kundeemner og kontakt via telefon og mail.
  • Koordinering og planlægning af mødebookingaktiviteter
  • Opdatering af kundeaktiviteter i CRM system
  • Deltage i statusmøder med salgsteamet

Hvem er du?

Du skal være drevet af at booke det næste møde, opfylde dit ugentlige mål og få den medfølgende bonus. Vores nuværende og potentielle kunder er primært blandt Danmarks 1.000 største virksomheder og din indsats i salgsprocessen er vigtig for vores evne til at tiltrække flere kunder.

Du skal have erfaring med mødebooking i virksomheder, der sælger Business to Business produkter eller konsulentydelser – gerne af teknisk karakter eller software. Du skal være vant til at arbejde i et CRM system, f.eks. SalesForce.

Derudover kendetegner følgende din profil:

  • Du er god til at samarbejde
  • Du kommunikerer professionelt og præcist
  • Du arbejder struktureret og selvstændigt
  • Du er flydende i dansk på skrift og i tale

Hvad er SkabelonDesign for en virksomhed?

I SkabelonDesign får du 57 kolleger, og du bliver tilknyttet Sales & Marketing teamet, hvis primære fokus er at sørge for en stabil strøm af indkomne opgaver til vores leverance teams og samtidig sikre vores synlighed på markedet. Vores søsterselskab Templafy spiller en stor rolle i vores dagligdag og udover at bo sammen med deres 140 dygtige medarbejdere, så er vi deres primære implementeringspartner.

Du kan forvente en høj grad af frihed – frihed til at tilrettelægge din egen arbejdsdag og til at efterspørge forbedringer eller forandringer. Vi lytter til dig – og vi kan godt lide, at du ikke nødvendigvis er ligesom alle andre.

Vi prioriterer sociale arrangementer såsom firmafodbold og fredagsbar, ligesom vi af og til tager ud og oplever verden sammen. Vi har været på workshop i Stockholm, spist østers i Paris og på firmaweekend i Barcelona. Når det er sagt, så er vi meget ambitiøse: Vi vil være verdens bedste konsulenthus indenfor Brand Management og brugervenlighed i dokumenter og præsentationer. Intet mindre.

Vores kontor er nyrenoveret og lækkert og ligger på Wilders Plads lige ned til Christianshavns kanal og restaurant Undici, hvor vi dagligt nyder vores frokostordning. Her er masser af lys og luft samtidig med, at vi er tæt på det hele – også metroen, kanalerne og byens centrum.

Se denne video på vores hjemmeside, såfremt du vil have et indtryk af arbejdsliv og mennesker i SkabelonDesign: https://skabelondesign.dk/karriere-hos-skabelondesign/

Hvordan søger jeg?

Upload ansøgning og CV via dette link https://skabelondesign.bamboohr.com/jobs/view.php?id=43, gerne hurtigst muligt og senest den 19. november kl. 12. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Head of Sales & Marketing, Kim Kisbye, på [email protected] eller tlf. 25 56 99 12.

Vi glæder os til at høre fra dig!

SkabelonDesign A/S blev stiftet i 2004 og har siden da været i konstant og stabil vækst. Vi beskæftiger i dag 57 medarbejdere i Danmark på Wilders Plads på Christianshavn, hvor vi deler kontor med vores søsterselskab, Templafy. Vi har flere end 1.300.000 brugere på verdensplan, som er fordelt på små, mellemstore og store virksomheder. Vores løsninger anvendes blandt andre af Carlsberg, Coloplast, DSB, FLSmidth, Forsvaret, Maersk, Novo Nordisk, Politiet, Rambøll, Region Hovedstaden, TDC, VELUX, Vestas og flere store globale brands, som UBS, Deloitte og PwC, samt 5 universiteter, 10 ministerier og 15 kommuner.