Analyse afslører: Hvordan anvendes Word og PowerPoint?

På vegne af SkabelonDesign har Epinion gennemført en markedsanalyse med fokus på at belyse i hvilket omfang Word og PowerPoint anvendes i udvalgte brancher – og nogle af resultaterne er mildest talt overraskende.

Epinion har gennemført 227 interviews og her er nogle af de mest interessante resultater:

  • Næsten alle virksomheder (95 %) bruger Office-pakken på daglig basis
  • 44% bruger Office programmerne mere end 5 timer dagligt.
  • 4 ud af 10 laver grafer og tabeller dagligt.
  • Hver 10. person føler, at de har brug for hjælp til Word og/eller PowerPoint og er nødsaget til at spørge andre om hjælp.
  • Op mod til hver femte bruger længere tid end planlagt på at udføre opgaver i Word og PowerPoint.
  • En af hovedårsagerne til at arbejdet tager længere tid, skyldes manglende kendskab til funktioner i Word og PowerPoint.
  • 40% deler ofte deres arbejde i Word og PowerPoint eksternt.

Vi synes analysen giver en interessant indsigt i virksomhedernes arbejdsprocesser i Word og PowerPoint. Og hvis du tænker, at du eller dine kolleger sidder med nogle af de udfordringer, som analysen påpeger, så har vi gode nyheder. Det er nemlig muligt at komme langt med relativt få virkemidler. F.eks. kan man med vores værktøjer til Word eller PowerPoint give sig selv og sine kolleger de rigtige rammer for at lave dokumenter og præsentationer der er on-brand, samtidig med at hver enkelt bruger sparer tid i udarbejdelsen. Der findes også værktøjer, der formaterer grafer og tabeller med et enkelt klik. Ligesom værktøjer der gør det muligt at dele og genbruge materiale på tværs af virksomheden, er med til at øge effektiviteten. Mulighederne er mange og chancen for at der findes en løsning på netop din udfordring er heldigvis stor.