6 nye ansigter og nye roller hos SkabelonDesign

Har du været forbi vores kontor for nylig, har du måske bemærket, at vi stadig har vokseværk. I år har vi budt velkommen til en række nye kolleger.

Sonja Rouf og Hanne Ipsen er pr. 1. marts begge ansat som Word Implementeringskonsulenter. De skal primært arbejde med opsætning af skabeloner, overlevering af projekter til kunder, konfiguration af vores softwareværktøjer, og levere konsulentydelser til vores kunder, så vi sikrer, at alle kunder får den helt rigtige løsning. Har du en Word opgave som vi skal hjælpe dig med, er der god sandsynlighed for at du støder på enten Sonja eller Hanne .

Pr. 1. januar bød vi velkommen til to velkendte ansigter i nye roller. Sebastian Ehlers er ansat som Lead Software Engineer, hvor han har ansvaret for den tekniske arkitektur i forhold til vores VSTO/Officce.js/Web platforme.
Arkadiusz (Arek) Szczygiel er ansat som Developer og har primært fokus på at vedligeholde og udvikle ny software.
Begge er velkendte ansigter, da de har arbejdet deltid hos os under deres uddannelse.

Margrethe Hald Mortensen er pr. 8. januar ansat som Konsulent. Margrethe er allerede i fuld gang med at konfigurere kundeløsninger – primært Templafy, og bruger derudover en del af sin tid på projektledelse, herunder kvalitetssikring og overlevering, samt analyse af brugernes behov og arbejdet med vores model for Change Management.

Pr. 23. januar er Michael Nordstrøm startet i et 3 måneders praktikforløb hos os. Michael læser til web udvikler på EASJ og skal hos os prøve kræfter med udvikling. Vi håber på at kunne få gavn af Michaels udviklingsevner, og forhåbentligt kan han også lære en ting eller to om udviklingsfaget.

Pr. 1. februar har vi ansat Amanda Hold Schultz og Simon Fiil Mortensen. De er begge ansat i en rolle som Test & Usability konsulent og hjælper med at teste og kvalitetssikre løsninger inden de overleveres til vores kunder.