Mød de 15 nye medarbejdere i SkabelonDesign

Siden sommer har vi haft vokseværk og har budt velkommen til 15 nye medarbejdere her på kontoret på Wilders Plads.   

Mød dem her: 

Elektra Christodoulides og Tim Janum er startet hos os som Enterprise Account Managers. De skal sammen med resten af salgsteamet rådgive og hjælpe virksomheder med at få den løsning, der passer til netop deres behov inden for brand management og produktivitetsværktøjer. 

Michael Wulff er ansat som Sales & Partnership Manager og kommer til at have fokus på salg til direkte kunder, såvel som på forhandlere og udvalgte tekniske partnerskaber. 

Arne Bisgaard er startet hos os som Business Development Representative. Arnes opgaver vil primært bestå i at booke møder med potentielle nye kunder. 

Jesper Jensen er blevet ansat som Technical Implementation Consultant og er en del af vores Support- & Delivery-team, der bl.a. hjælper med at supportere vores kunder via mail og telefon. 

Jens-Ole Skydt Andersen og Bjørn Glue Hansen er ansat som udviklere og skal begge arbejde med udvikling og implementering af vores softwareløsninger, samt integrationer.  

Kamilla Glenstrup er startet som Senior Consultant og skal arbejde analyse og afdækning af kunders behovChange Management i tæt samarbejde med kundeansvarlige og projektledere 

Sophie Ryding er ansat som Project Manager og skal arbejde med projektledelse af implementerings- og designprojekter med ansvar for vores Design- og PowerPoint-leveranceteam. 

Kristian Guttesen er ansat som Project Manager og Senior Consultant med fokus på projektledelse af vores mellemstore og store projekter, samt deltage i konfiguration og implementering af vores løsninger. 

Anne Brixen Andreasen og Jakob Dahl Andersen er startet hos os som Test & Usability Consultants og hjælper med at teste og kvalitetssikre løsninger inden de overleveres til vores kunder. 

Natascha Andersen skal være hos SkabelonDesign i 2 år som elev og hjælper med finansielle samt administrative opgaver.  

Maria Petersen er startet i et 2 måneders praktikforløb og skal prøve kræfter med diverse opgaver indenfor marketing.  

Trine Berger skal være i praktik hos os de næste 3 måneder og kommer til at hjælpe med at løse en bred vifte af opgaver indenfor support til salgsteamet. 

 

Velkommen til alle vores nye kolleger! 

Se alle medarbejdere hos SkabelonDesign her