100.000 nye brugere af Templafy

SkabelonDesign har indtil videre hjulpet 100.000 nye brugere i gang med at anvende Templafy-løsningen i 2017.

I Templafy er alle virksomhedens skabeloner, præsentationer og billeder tilgængelige i en cloud-baseret løsning. Det er let at administrere og brugerne kan nemt opdatere filer eller firmaoplysninger samt vedligeholde billeder og slides fra de indbyggede biblioteker.

En af de nye kunder, der anvender Templafy, er Coloplast, som sidste år relancerede deres Corporate Visual Identity. I den forbindelse overvejede Coloplast, hvordan de lettest fik udrullet den nye identitet til alle 10.000 ansatte i 55 lande.

Coloplast valgte derfor Templafy og fik en løsning, der både var fleksibel, hurtig at administrere og nem at bruge for alle medarbejdere.
Wakana Pivoteau Sakihama, Head of Corporate Branding, Coloplast, udtalte i den forbindelse:

“Vi valgte Templafy, et cloud-baseret Template Management System, da det er fleksibelt, hurtigt at administrere, intuitivt og gør det nemt for alle medarbejdere at arbejde on-brand. Templafy tilbyder de rette værktøjer, som opbygger og støtter vores brand. Vores lokale branding ansvarlige kan nu redigere corporate indhold direkte og ændringer kan anvendes straks – en detalje som vores it-administratorer er særligt fascinerede af, da det fjerner daglige arbejdsopgaver fra deres skuldre og dermed tilføjer flere timer til deres dag.”

Vil du høre mere om hvad Templafy-løsningen kan hjælpe små, mellemstore og store virksomheder med, så kontakt os på [email protected] eller på 70 20 72 47