MT Højgaard

En migration til skyen

MT Højgaard har været en førende virksomhed inden for byggeri- og civilingeniørarbejde i de sidste 100 år. Med adskillige ikoniske projekter i sin portefølje, såsom Det Kongelige Bibliotek, skaber MT Højgaard stolt boligareal, hvor folk nemt kan leve, arbejde og flytte.

Med omkring 100 projekter i gang på et globalt plan hele tiden, er det essentielt for MT Højgaard at vedligeholde en ensrettet brand identitet.

Det blev imidlertid vanskeligere at kontrollere de dokumenter og præsentationer, som blev produceret i virksomheden.

MT Højgaard er under et moderselskab, MTH GROUP, og grundet deres lokalt installeret system til håndtering og administration af skabeloner til Word og PowerPoint, havde MTH GROUP en udfordring med at administrere begge brands, så de blev repræsenteret på fyldestgørende vis i virksomhedens materiale.

Branding and Design Manager hos MT Højgaard, Henrik Hommelgaard, erindrer:

”Vores tidligere on-premise system fungerede fint, men opfyldte simpelthen ikke vores behov for at få adgang til skabeloner online samt styre to brands. Vi havde brug for en cloud-based løsning.”

Hvorfor blev Templafy valgt?

MT Højgaard så Templafys cloud-baseret software som den perfekte løsning til at effektivisere oprettelsen af ensrettet brand-dokumenter og præsentationer. Nu har medabejdere nem og intuitiv adgang til opdaterede og kompatible skabeloner og digitale ressourcer, uanset hvorfra de arbejder. MT Højgaards brand har nydt godt af den nemme adgang til ensrettede og opdaterede dokument- og præsentationsskabeloner, udviklet af SkabelonDesign, ved hjælp af Templafys platform.

For marketing- og brandingafdelingen er det nu meget nemmere at administrere skabeloner, der er i overensstemmelse med både MT Højgaards og moderselskabet, MTH GROUPs brand. Ved at anvende Templafy, kan MT Højgaard tilbyde et stigende antal brand-rettet, digitale ressourcer og aktiver til medarbejdere, og opdatere dem øjeblikkeligt ved behov.

Templafy integrerer også problemfrit med MT Højgaards Digital Asset Management system, Skyfish. Alle on-brand billeder gemt med Skyfish, er nu tilgængelige for MT Højgaards medarbejdere i Office programmer, såsom Word og PowerPoint.

“Ingen medarbejdere ønsker at bryde reglerne for branding med vilje, men hvis det er for svært at holde sig on-brand, er det præcist, hvad der sker. Templafy er løsningen på dette.” Siger Henrik.

MT-Højgaard-PowerPoint