Maersk Oil Hvordan Maersk Oil transformerede komplekse data og information til simple ikoner og tekst.

Udfordring

Maersk Oil (nu Total E&P) ønskede at øge forståelsen af deres kommunikation af komplekse data. Deres kommunikation i præsentationer og dokumenter var karakteriserer af masser af data, og de ønskede at gøre deres budskaber mere visuelle, relevante og lette at forstå. De havde brug for et værktøj, der let kunne omdanne den enorme mængde data til forståelig og tiltalende infografik – OG det skulle være muligt for enhver medarbejder at anvende værktøjet, så afhængigheden af andre kolleger blev fjernet.

Løsning

CorporateInfographics blev udviklet i samarbejde mellem SkabelonDesign og Maersk Oil. Løsningen blev integreret direkte i Microsoft Office for at give alle ansatte mulighed for at oprette infografikker, da de allerede brugte deres tid primært i PowerPoint og Word. CorporateInfographics gjorde det muligt at oprette infografikker, der automatisk var i overensstemmelse med den visuelle identitet. Med blot et par klik kunne hver enkelt medarbejder skabe en meningsfuld visualisering af de data, som de ønskede at præsentere.

Resultat

Implementeringen af CorporateInfographics gjorde det muligt for medarbejderne at kommunikere deres viden og data mere effektivt via infografikker – både internt og eksternt. En stor fordel var også, at værktøjet var så enkelt at bruge, at mange ansatte sparede betydelig tid på at udarbejde deres præsentationer og dokumenter.

Du er måske også interesseret i...

CorporateCharts

On-brand grafer/diagrammer med et enkelt klik

Læs mere

CorporateTables

On-brand tabeller med et enkelt klik

Læs mere