LegalTools

Spar tid med vores effektivitetsværktøjer til advokater

LegalTools er en samling af de funktioner i Word, som er oftest anvendt og efterspurgt af advokatvirksomheder. Alle funktioner i LegalTools er udviklet specielt til at understøtte og optimere advokaters workflow – samlet i ét ribbon i Word, så du ikke behøver at lede efter dem hver gang. Løsningen giver adgang til værdifulde og tidsbesparende funktioner direkte i Word. LegalTools gør det bl.a. muligt at integrere med et Document Management System og styre referencer og bilag på en nem og overskuelig måde. Løsningen gør det nemt og muligt at følge best practice, som defineret af Document Excellence Group.

LegalPack

Udviklet til advokater

legalTools (002)
Productivity Gain 4 - Brand Value Gain 1

LegalTools er en løsning, der fokuserer på produktivitet. Alle funktioner i løsningen er udviklet med henblik på at lette arbejdsgangen og gøre dig effektiv i Word. På den måde kan du bruge tid på at skabe værdi for dine kunder fremfor at spilde tiden i Word.

Features

1. Integrer til datakilder

LegalTools tilbyder en integration til jeres Document Management System. Med en integration til jeres DMS system er det nemt og hurtigt at indsætte data i jeres Word dokumenter med et enkelt klik. Vi kan integrere til iManage, som en række advokatvirksomheder bruger, men listen over systemer vi kan integrere til er lang.

2. Arbejd med billeder

Kategorien ImageTools giver dig adgang til at arbejde med dine billeder i Word på den mest optimale måde.

ImageTools indeholder bl.a. funktionerne crop, fill, fit, compress og reset, som er standard i Microsoft Office Word. Her har du dem bare tilgængelige direkte i et ribbon, hvor de mest anvendte værktøjer er samlet.

Derudover indeholder ImageTools en Insert funktion, der automatisk tilpasser det billede, du indsætter til den pladsholder, du indsætter det i. Noget som Word ellers ikke kan håndtere. Funktionen paste gør det samme, men tager i stedet blot billedet fra din udklipsholder (hvis du f.eks. har kopieret et billede et andet sted fra) og indsætter det tilpasset i pladsholderen.

3. Style sets

Har du flere forskellige style sets, kan du skifte mellem dem her. Skifter du til et andet style set, skifter de styles, som du har adgang til ligeledes.

4. Styles

Formatér nemt og hurtigt dit dokument med styles, som du kender det fra Word. Vi har lagt dine styles i dit LegalTools ribbon, så du ikke behøver at skifte mellem ribbons hele tiden.

5. Layout i tabeller

Med table styles kan du hurtigt tilpasse dine tabeller, så de bedre matcher dit behov. Med table styles i LegalTools kan du definere dine egne table styles, hvis du har særlige ønsker og behov til, hvordan dine tabeller skal se ud. Og så kan du nemt layoute dine tabeller direkte fra dit LegalTools ribbon.

6. Formater

Knapperne Numbered list, Bulleted list og Multilevel list er din genvej til at anvende listetyper i dine dokumenter. Du har mulighed for selv at definere listetyper og dine egne typer af bullets og nummereringer, hvis du ønsker at bruge noget, der ikke er standard i Word.

Paste and formating er et værktøj, der giver dig adgang til funktioner, der gør det nemmere at indsætte tekst og øvrige elementer. Du kan indsætte som et billede, fjerne al formatering fra det du ønsker at indsætte eller indsætte uden formatering. Du sparer tid, fordi funktionerne kun kræver et enkelt klik, og du kan vælge, hvad der skal ske med det indsatte allerede inden du sætter det ind – et valg du normalt først kan foretage efterfølgende i Word.

7. Hold styr på bilag

Hold nemt styr på bilag og referer til det i dit dokument. Indsæt appendixreferencer med et enkelt klik og indsæt en indholdsfortegnelse over dine bilag, hvor du ønsker det.

Funktionen sequence start giver dig mulighed for at arbejde smart med referencelister og nummerering af dine bilag.

Vidste du?

En analyse udført af Epinion afslører, at 68% af ansatte i advokat- og revisorbranchen anser Word, som værende afgørende vigtig for deres daglige arbejde samt at lidt over halvdelen af ansatte i branchen bruger Word mere end 3 timer om dagen.

8. Tilpas til formålet

Med funktionerne i Script kan du vælge mellem forskellige visinger af dit dokument. Måske har du brug for en dispositionsvisning med mindre indhold end en manusvisning. Med et enkelt klik kan du ekskludere/inkludere indhold i dit dokument, så du undgår at arbejde med flere dokumentversioner og en masse manuel tilpasning. Hvilket indhold der er inkluderet/ekskluderet fra de forskellige visninger er linket sammen med styles i dit dokument.

9. Ryd op

Med clean-funktionen kan du fjerne fodnoter og kommentarer fra dit dokument. Derudover kan du med ét klik på Clean Document acceptere alle track changes i dit dokument og slå track changes fra.

10. Gem som PDF

Har du brug for at dele dit arbejde, vil du sikkert gerne gemme dit Word dokument som PDF. Med LegalTools kan det klares med et enkelt klik, så du slipper for at bruge tid på den besværlige proces dette normalt er.