Motion Graphics Kursus - 3,5 timer

De to PowerPoint tools, Morph og Zoom, er et stærkt værktøj til at lave Motion Graphics i PowerPoint og animere dine præsentationer på nye måder. På dette kursus lærer du at anvende funktionerne Morph og Zoom og får dermed mulighed for at skabe præsentationer, som er anderledes fængende, mere dynamiske og visuelt inspirerende.

Du kan bruge PowerPoint, som du plejer, og skal derfor ikke lære et nyt program at kende. Du vil opleve, at Morph og Zoom, som allerede er en del af PowerPoint, vil tilføre dine præsentationer ”wow-faktor” uden, at du behøver være grafiker eller animationsekspert.

Indhold:

Med udgangspunkt i forskellige showcases, der bygger på design fra de største danske virksomheder, præsenteres, hvordan du kan anvende Morph og Zoom til at understøtte din virksomheds eller din personlige visuelle formidling.

Du lærer:

  • Hvordan du udvikler simple Zoom præsentationer
  • Forskellige teknikker til at opbygge animeret indhold med Morph
  • Hvordan du bygger din egen Morph og Zoom præsentation

Medbring:

  • Et par af dine egne præsentationer, som du kan anvende som cases
  • Laptop og mus (husk strømforsyning)
  • Kurset kræver Office365 eller Office 2016. Tjek at Morph og Zoom er tilgængelige i PowerPoint inden kurset

Undervisningsniveau:

Man bør have et middel kendskab til PowerPoint for at deltage i kurset. Øvede PowerPoint brugere vil også opleve værdi.

Pris

2999 kr. (3,5 t. varighed inkl. pause, max 8 deltagere)

Vi har meget erfarne undervisere, som kan undervise i Word, PowerPoint og Excel på flere niveauer – fra nybegyndere til superbrugere af Officepakkens programmer.

Tilmelding
Såfremt du ønsker nærmere information om denne kursustype eller andre kurser, er du velkommen til at kontakte SkabelonDesign på telefon 70 207 247 eller [email protected].

Standardbetingelser ifm. aflysning/flytning af kurser
Indtil 30 dage før kursets afholdelse kan det aflyses uden beregning. Indtil 7 dage før kursets afholdelse kan det aflyses, hvilket afregnes med 50 % af kursusprisen. Ved aflysninger under 6 dage inden kursets afholdelse afregnes kurset til den fulde pris. Flytning af kurser kan ske mod et gebyr på 1.500 kr. indtil 7 dage før kursets afholdelse. Datoen for det nye kursus skal fastlægges ved anmodning om flytning.

Undervisningsreferencer
KAB, Rambøll, ABB, Velux, DONG Energy, Vejdirektoratet, Kromann Reumert, Bruun & Hjejle, Coloplast, HK, Telenor, TV2, Landbrug og fødevarer og mange andre.

 

Kommende kursusdatoer

Vi har desværre ingen planlagte kursusdatoer på nuværende tidspunkt.