KMD WorkZone Samarbejdspartner

Hos SkabelonDesign har vi KMD WorkZone-certificerede konsulenter, som kan hjælpe med at sikre en god opbygning af dine MS Office skabeloner og optimal integration til data i KMD WorkZone.

En af de typiske udfordringer, som man møder med Word-skabeloner i forhold til KMD WorkZone er, at der kan være ret stor afstand mellem dem, som skal bygge dokumenterne og dem, som arbejder med informations-arkitekturen.

Her har vi med vores indsigt i begge verdener et realistisk billede af, hvad der kan lade sig gøre. F.eks. om det er muligt, med en rimelig indsats at gøre informationer tilgængelige i en konkret kontekst.

Med vores indsigt i KMD WorkZone, kan vi konfigurere søgninger og fremfinde informationer, som ikke umiddelbart er tilgængelige i ”WorkZone for Office”, hvis der i tillæg er tilkøbt udvidet integration fra SkabelonDesign.

 

Læs mere om KMD WorkZone her

Et ESDH/EIM-system er et system til elektronisk sags- og dokumenthåndtering. Systemet bruges til at effektivisere sagsgange, effektivisere videndeling og optimere ressourcestyring. Et ESDH/EIM-system håndterer typisk journalisering, arkivering, sagsstyring, dokumentstyring og sikrer gældende lovgivning på et givent område. Der findes et væld af udbydere, herunder KMD WorkZone.

En skabelonløsning er tilpasset din virksomhed og sikrer, at medarbejderne altid har adgang til korrekte og opdaterede skabeloner. Ud over skabeloner, der sikrer brugen af korrekte fonte, placering af logo, styring af sprog osv., vil der typisk også være en række funktionaliteter, der gør det nemmere at opbygge dokumenter.
Vælger du at integrere jeres skabelonløsning med jeres ESDH/EIM-system, er resultatet en intelligent skabelonløsning, der både beriger dokumenter med metadata fra ESDH/EIM-systemet, kvalitetssikrer virksomhedens branding og samtidig forenkler arbejdet med at vedligeholde skabeloner.

Når en skabelonløsning integreres med en ESDH/EIM-løsning, minimeres antallet af skabeloner, der skal udvikles, vedligeholdes og opdateres.

 

Vil du vide mere?

Så læs vores whitepaper

Whitepaper: Fordelene ved at integrere en skabelonløsning og et ESDH-system