Karriere hos SkabelonDesign

Vi er altid på udkig efter de bedste medarbejdere, der ønsker at gøre karriere hos SkabelonDesign.

Da vi er en virksomhed i vækst, vil der med jævne mellemrum blive slået nye stillinger op.

SkabelonDesign er en levende og dynamisk arbejdsplads med både udenlandske og danske medarbejdere, der arbejder indenfor et bredt felt af fagområder.

Derfor er det vigtigt, at du som medarbejder er omstillingsvillig og brænder for det, du laver. Vi fokuserer på ekspertise og grundighed i det daglige arbejde for at sikre, at kunden altid får et produkt af højeste kvalitet. Du kan se vores seks grundværdier her.

Har du lyst til at vide, hvordan det er at arbejde i SkabelonDesign? Så se videoen nedenfor, som giver et lille indblik i hverdagen hos SkabelonDesign.

Åbne stillinger netop nu

Business Development Representative søges

Som BDR har du en afgørende rolle i vores salgsteam, idet du skal booke møder af høj kvalitet, som vores kundeansvarlige kan konvertere til ordrer. I din dialog med potentielle kunder vil dit budskab om brand management og øget effektivitet blive mødt med både nysgerrighed og forståelse, da langt de fleste virksomheder vil have gavn af vores produkter.

Læs mere her

Kontorelev søges

Vi leder lige nu efter en kontorelev, der vil være med til at sikre en solid økonomisk styring af SkabelonDesign, og som kommer til at arbejde tæt sammen vores CFO og administrative team.

Læs mere her

Uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at søge uopfordret.

Send dit CV og ansøgning via dette link.

Vi ser frem til at høre fra dig.