Karriere hos SkabelonDesign

Vi er altid på udkig efter de bedste medarbejdere, der ønsker at gøre karriere hos SkabelonDesign.

Da vi er en virksomhed i vækst, vil der med jævne mellemrum blive slået nye stillinger op.

SkabelonDesign er en levende og dynamisk arbejdsplads med både udenlandske og danske medarbejdere, der arbejder indenfor et bredt felt af fagområder.

Derfor er det vigtigt, at du som medarbejder er omstillingsvillig og brænder for det, du laver. Vi fokuserer på ekspertise og grundighed i det daglige arbejde for at sikre, at kunden altid får et produkt af højeste kvalitet. Du kan se vores seks grundværdier her.

Har du lyst til at vide, hvordan det er at arbejde i SkabelonDesign? Så se videoen nedenfor, som giver et lille indblik i hverdagen hos SkabelonDesign.

Åbne stillinger netop nu

Head of Sales søges

Du vil indgå SkabelonDesigns ledergruppe og i det daglige referere til vores CEO. Dit eget team vil bestå af 9 medarbejdere med forskellige kommercielle funktioner og udover at have ansvar for at lede og udvikle teamet, så er du også ”spillende træner”, hvilket vil sige at du holder kundemøder, som du enten selv har fået i kalenderen, eller som er blevet booket til dig af vores mødebookere.

Læs mere her

Designer søges

I rollen som Designer er du med til at sikre, at de løsninger, vi skaber for kunderne, er meningsfulde og kan integreres i kundernes virkelighed! Du udtænker og udarbejder designoplæg – typisk med udgangspunkt i designguides eller andet materiale fra kunden – som implementeres i Microsoft Office, enten af dig selv eller af dine kolleger i leverance teams’ne. Du er i tæt dialog med SkabelonDesigns Design Lead, som vil være din nærmeste kollega og sparringspartner, når æstetik og brugervenlighed skal gå op i en højere enhed.

Læs mere her

Udvikler søges

Vi savner en ny kollega, som kan hjælpe os med at udvikle features og tilpasse allerede eksisterende i et stort portfolio af produkter. Der skal også arbejdes med Azure og web udvikling, både front og back-end, samt udvikling af plugins til Office og færdige desktop applikationer.

Læs mere her

Uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at søge uopfordret.

Send dit CV og ansøgning via dette link.

Vi ser frem til at høre fra dig.