Integrationer

Få adgang til alle dine data direkte fra Word, PowerPoint og Excel

Bruger du ofte indhold fra andre systemer i dine dokumenter og præsentationer? Og vil du gerne have en bedre udnyttelse og bedre brug af indhold såsom billeder, kundeoplysninger, sagsnumre, tilbudsoplysninger, produktinformationer eller andre oplysninger, som du har brug for i dine dokumenter og præsentationer? Så læs videre her.

Elektronisk Sags- og Dokument Håndteringssystem (ESDH)

Typisk ønsker vore kunder en integration mellem ESDH og Word, for at sikre at dokumenter bliver korrekt journaliseret og arkiveret. SkabelonDesigns løsninger sikrer, at alle brugerens oplysninger (navn, mail, brand, sprog m.m) og virksomhedens stamoplysninger (adresser, oversættelser, logo, disclaimers m.m) bliver “flettet” med ESDH systemets oplysninger. En af fordelene ved en integration er en kraftig reduktion i antallet af skabeloner, hvilket gør administrationen enklere. Når brugerne er færdige med at udarbejde dokumentet i Word, gemmes direkte tilbage på sagen i ESDH systemet.

Customer Relationship Management (CRM)

Med en integration mellem et CRM system og Microsoft Office, kan man f.eks. gøre det let for brugerne at få virksomhedens kundedata ind i dokumenter. Vi kan også lave integration, der gør det let at hente produktdata, som f.eks. kan bruges til tilbudsudarbejdelse i Word. Når brugerne er færdige med at udarbejde dokumentet i f.eks. Word, gemmes direkte tilbage på kunden i CRM systemet.

Digital Asset Management (DAM)

Har din virksomhed et system, som I kunne tænke jer at integrere til for at undgå at lave manuelle overførsler eller undgå besværlige arbejdsgange? Vi hjælper gerne. Vi integrerer til de fleste løsninger/platforme og samarbejder med de stærkeste partnere indenfor hver deres felt. Du kan se en oversigt over vores partnere her.

Hvad er dit behov?

Vi laver mange custom integrationer og vil gerne hjælpe dig.
Bruger I et andet system og kunne I tænke jer nogle af de fordele, som ovenstående integrationer giver eller har du helt andre behov? Kontakt os via kontaktformularen og lad os tale om, hvordan vi kan bygge en løsning til jer.

Integrationer tilpasset dit behov

Vi laver masser af integrationer og understøtter blandt andet følgende systemer (se oversigt over alle samarbejdspartnere nederst på siden):

Workzone: Brug oplysninger fra Workzone direkte i dine Word dokumenter, PowerPoint præsentationer samt regneark og gem dine dokumenter, præsentationer og regneark i Workzone. En integration til Workzone er tidsbesparende og sikrer, at data altid er up to date på tværs af systemer og programmer i Office pakken og Workzone. Derudover behøver du kun at have dine skabeloner ét sted.

Salesforce: Med en integration mellem Salesforce og Microsoft Office kan du hente data fra Salesforce direkte ind i dine dokumenter. Når brugeren er færdig med at udarbejde dokumentet, gemmes direkte tilbage på kunden i Salesforce. Derved sparer du tid og sikrer, at oplysninger i dokumenter, præsentationer og regneark altid er korrekt, både i Salesforce og Office pakkens programmer. Du behøver kun at have dine skabeloner ét sted.

iManage: Brug data fra iManage direkte i dine Word dokumenter, PowerPoint præsentationer samt Excel ark og gem dine dokumenter i iManage. Med en integration til iManage sparer du tid, sikrer at data fra iManage, som du bruger i Word, PowerPoint og Excel, er korrekt og up to date i både iManage og de integrerede Office programmer. Og så behøver du kun have dine skabeloner ét sted.

Sitecore: Synkronisér billeder i Sitecore til Templafys billedbibliotek og hav adgang til billeder direkte i Word og PowerPoint. Ved at have billederne tilgængelige i både Sitecore og Templafy, øger I tilgængeligheden og behøver stadig kun vedligeholde billederne i Sitecore, som I er vant til.

NetDocuments: Brug data fra NetDocuments direkte i dine Word dokumenter, PowerPoint præsentationer samt Excel ark og gem dine dokumenter, præsentationer og regneark i NetDocuments. En integration til NetDocuments er tidsbesparende i dit daglige arbejde og sikrer, at data altid er den samme på tværs af systemerne og programmerne i Office pakken og NetDocuments. Du behøver kun at have dine skabeloner ét sted.

Sharepoint: Brug data fra Sharepoint direkte i dine Word dokumenter, PowerPoint præsentationer samt Excel ark og gem dine dokumenter, præsentationer og regneark i Sharepoint. Med en integration til Sharepoint sparer du tid, sikrer at data i Word, PowerPoint samt Excel er korrekt og er up to date i både Sharepoint og Office.pakkens programmer. Og så behøver du kun have dine skabeloner ét sted.

Dynamics 365: Brug data fra Dynamics 365 direkte i Office pakkens programmer og gem dine dokumenter, præsentationer og regneark i Dynamics 365. Med en integration til Dynamics 365 sparer du tid, sikrer at data i dokumenter, præsentationer samt regneark er korrekt og er up to date i både Dynamics 365 og Office pakkens programmer. Og så behøver du kun have dine skabeloner ét sted.

G Suite (Google): Få billeder, som dine kolleger anvender, ind i Word og PowerPoint via Templafy og hav billederne tilgængelige, der hvor de bruges. Du  behøver kun at vedligeholde billederne ét sted.

OpenText: Synkronisér billeder til Templafys billedbibliotek og hav adgang til billeder direkte i Word og PowerPoint. Ved at have billederne tilgængelige flere steder, øger I tilgængeligheden og behøver stadig kun vedligeholde billederne ét sted, som I er vant til.

Acadre

Brandfolder

BrandMaker

Brandworkz

Bynder

CV Partner

Data Dwell

Dynamics 365

eDoc/Fujitsu

F2/cBrain

Fotoware

G Suite

Get Organized

ImageVault

iManage

IntelligenceBank

KMD Captia

M-Files

NetDocuments

OpenText

OpenText/Hummingbird

Papirfly

Public 360

Salesforce

SBSYS

Sharepoint

Sitecore

Skyfish

SuperOffice

Workzone

Acadre

eDoc/Fujitsu

F2/cBrain

Get Organized

iManage

KMD Captia

M-Files

NetDocuments

OpenText/Hummingbird

Public 360

SBSYS

Workzone

Brandfolder

BrandMaker

Bynder

Data Dwell

Fotoware

G Suite

ImageVault

IntelligenceBank

OpenText

Papirfly

Sitecore

Skyfish

Dynamics 365

Salesforce

SuperOffice

CV Partner

Papirfly

Sharepoint