FileUpdater

Cloud baseret fildeling og opdatering

  • FileUpdater sikrer, at skabeloner og andre filer altid er tilgængelige i de seneste godkendte versioner for alle medarbejdere.
  • Simpelt administratorværktøj til automatisk opdatering af alle fil-typer
  • Tæt integration med SkabelonDesigns øvrige løsninger og den foretrukne fremgangsmåde til håndtering af opdateringer.
Vidste du?

Alle typer af filer f.eks. skabeloner, tekster, billeder og grafik kan holdes opdateret med FileUpdater – uden involvering af brugere.

Vil du vide mere? Så læs vores cases

Simpel fildeling og opdatering

FileUpdater er en effektiv måde at sikre opdatering af virksomhedens skabeloner på og en innovativ måde at dele og abonnere på de fil-biblioteker, der er relevante for medarbejderne.

FileUpdater sørger for opdatering af filer og for, at alle filer i alle biblioteker altid er opdateret til senest godkendte version.

Alle typer af filer f.eks. skabeloner, tekster, billeder og grafik kan, uden involvering af brugere, holdes opdateret med FileUpdater.

Deling af fil-biblioteker er en integreret del af løsningen, og gør at grupper af medarbejdere kan abonnere på alle de biblioteker, som gruppen ønsker.

Biblioteker kan deles og indgå i abonnementer på tværs af afdelinger, geografisk adskilte lokaliteter, datterselskaber m.v.

FileUpdater sikrer, at alle filer er opdaterede med senest godkendte version, og at fil-distribution nemt kan håndteres af medarbejdere uden særlige forudsætninger.

FileUpdater imødekommer flere og flere virksomheders udbredte behov for realtids opdatering og simpel håndtering af skabeloner, filer og dokumenter.

Support
Henvendelser vedrørende support bedes rettet til [email protected]

Måske er du også interesseret i Templafy, der sikrer, at du altid har opdaterede og lettilgængelige skabeloner liggende i skyen – klik her.