EssentialTools til Word

Arbejd med formatering, billeder og farver fra ét sted i Word

EssentialTools er en række features samlet i din virksomheds eget ribbon i Word, PowerPoint og Excel. EssentialTools til Word består af en række produktivitetsværkstøjer udarbejdet af SkabelonDesign, som gør dig mere effektiv. F.eks. har du mulighed for at tilpasse dine billeder i Word og arbejde med din virksomheds farver. Derudover har vi taget en række standard Microsoft Office funktioner og flyttet dem til EssentialTools, så du ikke behøver at bruge tid på at lede efter de funktioner, du bruger mest. Vi har samlet det hele i èt ribbon – det er tidsbesparende for både dig og dine kolleger.

Swiss-knife_compressed-156px

Schweizerkniven
til Word

EssentialTools_W
Essential Tools for Word increases your productivity.

EssentialTools til Word er en løsning, der højner din effektivitet i Word. Du sparer tid og får adgang til specielt udviklede funktioner, som gør dig effektiv. Nogle funktioner i EssentialTools er også med til at sikre dit brand, f.eks. adgang til skabeloner og styles.

Features

1. Brug den rigtige skabelon

Adgang til virksomhedens skabeloner direkte i Word. Skabelonerne ligger lokalt og du bestemmer, hvor mange og designet. På den måde bruger medarbejderne altid de rigtige de fonte, farver og øvrige elementer fra jeres visuelle identitet. Du kan læse mere om skabeloner til Word her.

2. Arbejd effektivt i Word

EssentialTools til Word indeholder en række værktøjer ,der har fokus på produktivt, så du bliver mere effektiv.

Show/hide giver mulighed for at vælge om visse elementer skal vises eller skjules i dokumentet. Du bestemmer selv hvilke elementer der skal være mulighed for at vise eller skjule, men det kan f.eks. være logo, adresse eller andre grafiske elementer. Show/hide giver f.eks. god mening, hvis du skal printe dit dokument, men ønsker at spare lidt toner.

Update Fields giver dig mulighed for med et enkelt klik at opdatere alle referencefelter i hele dokumentet. Opdater f.eks. indholdsfortegnelse, sidehoved og sidefod og øvrige referencer med et enkelt klik, og slip for at opdatere hver enkelt referencefelt seperat.

Paste and formating er et værktøj, der giver dig adgang til funktioner, der gør det nemmere at indsætte tekst og øvrige elementer. Du kan indsætte som et billede, fjerne al formatering fra det du ønsker at indsætte eller indsætte uden formatering. Du sparer tid, fordi funktionerne kun kræver et enkelt klik og du kan vælge hvad der skal ske med det indsatte allerede inden du sætter det ind – et valg du normalt først kan foretage efterfølgende i Word.

3. Tekstformatering med ét klik

Din virksomheds eget styleset. Direkte adgang til at formattere tekst i overensstemmelse med virksomhedens visuelle identitet. Brug altid de rigtige fonte i de rigtige størrelser, snit, farver etc. Det er nemt at arbejde med styles, da de mest anvendte styles er tilgængelige direkte fra dit EssentialTools ribbon.

4. Arbejd med dine billeder

Kategorien Image Tools giver dig adgang til at arbejde med dine billeder i Word på den mest optimale måde.

ImageTools indeholder bl.a. funktionerne crop, fill, fit, compress og reset, som er standard i Microsoft Office Word. Her har du dem bare tilgængelige direkte i et ribbon, hvor de mest anvendte værktøjer er samlet.

Derudover indeholder ImageTools en Insert funktion, der automatisk tilpasser det billede du indsætter til den pladsholder du indsætter det i. Noget som Word ellers ikke kan håndtere. Funktionen paste gør det samme, men tager i stedet blot billedet fra din udklipsholder (hvis du f.eks. har kopieret et billede et andet sted fra) og indsætter det, tilpasset, i pladsholderen.

Vidste du?

9 ud af 10 bruger Word på daglig basis og 76 % bruger Word mere en 1 time om dagen, Det viser en analyse udført af Epinion for SkabelonDesign.

5. Brug de rigtige farver

Colors-værktøjerne giver dig mulighed for at arbejde med farver i Word nemt og effektivt. Funktionerne Fill Color og Font Color fungerer som du kender det i Word, men giver dig yderligere mulighed for at definere, hvilke farver der skal være tilgængelige. Det kan være dit corporate farvetema, liste af definerede farver eller standard Office farver.