EssentialTools til PowerPoint

Tilpas sprog, fonte og styling fra ét sted i PowerPoint

EssentialTools er en række features samlet i din virksomheds eget ribbon i Word, PowerPoint og Excel. EssentialTools til PowerPoint består af en række produktivitetsværkstøjer udarbejdet af SkabelonDesign, som gør dig mere effektiv. F.eks. har du mulighed for at styre sproget for hele din præsentation eller arbejde med styles i PowerPoint. Derudover har vi taget en række standard Microsoft Office funktioner og flyttet dem til EssentialTools, så du ikke behøver at bruge tid på at lede efter de funktioner, du bruger mest. Vi har samlet det hele i èt ribbon – det er tidsbesparende for både dig og dine kolleger.

Swiss-knife_compressed-156px

Schweizerkniven til PowerPoint

EssentialTools_PP
Essential Tools for Word increases your productivity.

EssentialTools til PowerPoint er en løsning, der højner din effektivitet i PowerPoint. Du sparer tid og får adgang til specielt udviklede funktioner, som gør dig effektiv. Nogle funktioner i EssentialTools er med til at sikre dit brand, f.eks. adgang til skabeloner og styles.

Features

1. Brug den rigtige skabelon

Adgang til virksomhedens skabeloner direkte i PowerPoint. Skabelonerne ligger lokalt og du bestemmer, hvor mange og designet. På den måde bruger medarbejderne altid de rigtige slide layouts. Du kan læse mere om skabeloner til PowerPoint her.

2. Arbejd effektivt med slides

Vi har kopieret slide værktøjerne, som du kender fra dit Home ribbon i dag til EssentialTools ribbonet. Så har du hurtig adgang til at tilføje slides til præsentationen, ændre layout på et slide osv.

Vidste du?

En undersøgelse blandt 500 store og mellemstore danske virksomheder viser, at ca. halvdelen af alle virksomheder oplever problemer med grafer og tabeller i Word og PowerPoint.

3. Styr sprog i din præsentation

Vælg hvilket sprog stavekontrollen skal benytte i hele din præsentation. Ikke kun for det enkelte slide, som du kender det fra PowerPoint. Med vores sprogværktøj styrer du med et enkelt klik sproget på alle slides i præsentationen – pladsholdere, tekstbokse, alt!

4. Få adgang til dine typografier i PowerPoint

En god PowerPoint skabelon er bygget op med op til 9 levels/styles til brug for brugerne. Mange brugere forstår ikke at anvende dem og de gode intentioner med skabelonen kommer derfor sjældent i brug.
Vi har tilføjet muligheden for at tilgå dine styles direkte fra jeres ribbon med en navngivning, som du selv bestemmer, for at gøre det så let som muligt for brugerne at understøtte jeres brandede levels.

5. Arbejd med dine billeder i PowerPoint

Kategorien Image Tools giver dig adgang til at arbejde med dine billeder i PowerPoint på den mest optimale måde.

ImageTools indeholder bl.a. funktionerne crop, fill, fit, compress og reset, som er standard i Microsoft Office Word. Her har du dem bare tilgængelige direkte i et ribbon, hvor de mest anvendte værktøjer er samlet. Derudover indeholder ImageTools en Insert funktion, der automatisk tilpasser det billede du indsætter til den pladsholder du indsætter det i. Noget som PowerPoint ellers ikke kan håndtere. Funktionen paste gør det samme, men tager i stedet blot billedet fra din udklipsholder (hvis du f.eks. har kopieret et billede et andet sted fra) og indsætter det, tilpasset, i pladsholderen.

6. Tilpas indhold til pladsholdere

Med funktionen Fit Selection kan du med et enkelt klik tilpasse indhold i en pladsholder til pladsholderen. Slut med at tabeller, billeder, grafer, figurer osv. ikke passer ind i den tiltænkte pladsholder. Det problem løses nu med et enkelt klik.

7. Brug de rigtige farver

Colors-værktøjerne giver dig mulighed for at arbejde med farver i PowerPoint nemt og effektivt. Funktionerne Fill Color, Font Color og Outline Color fungerer som du kender det i PowerPoint, men giver dig yderligere mulighed for at definere, hvilke farver der skal være tilgængelige. Det kan være dit corporate farvetema, en liste af definerede farver eller standard Office farver- valget er dit.

8. En effektiv værktøjskasse

I Toolbox finder du en samling af de mest anvendte funktioner i PowerPoint samlet et sted. Funktionerne er standard Microsoft Office funktionalitet, men med EssentialTools slipper du for at lede efter dem. De er nemlig samlet på et sted. Værktøjerne i Toolbox er udvalgt af os, men har du særlige ønsker kan vi også hjælpe.

9. Del din præsentation med et klik

Under Send finder du tre værktøjer, der for alvor gør dig effektiv. Du kan hurtigt gemme din præsentation som PDF, så du slipper for at bruge tid på den besværlige proces dette normalt er.

Du har også mulighed for at emaile præsentationen direkte fra PowerPoint, ligesom du med et klik kan fjerne speaker notes fra hele præsentationen.