EssentialTools til Excel

Arbejd med farver og hav adgang til de mest brugte funktioner fra ét sted i Excel

EssentialTools er en række features samlet i din virksomheds eget ribbon i Word, PowerPoint og Excel. EssentialTools til Excel består af en række produktivitetsværkstøjer udarbejdet af SkabelonDesign, som gør dig mere effektiv. F.eks. har du mulighed for at vælge skabelon og arbejde med farver i Excel. Derudover har vi taget en række standard Microsoft Office funktioner og flyttet dem til EssentialTools, så du ikke behøver at bruge tid på at lede efter de funktioner, du bruger mest. Vi har samlet det hele i èt ribbon – det er tidsbesparende for både dig og dine kolleger.

Swiss-knife_compressed-156px

Schweizerkniven
til Excel

EssentialTools_XL
Essential Tools for Word increases your productivity.

EssentialTools til Excel er en løsning, der højner din effektivitet i Excel. Du sparer tid og får adgang til specielt udviklede funktioner, som gør dig effektiv. Nogle funktioner i EssentialTools er også med til at sikre dit brand, f.eks. adgang til skabeloner og farver.

Features

1. Brug den rigtige skabelon

Adgang til virksomhedens skabeloner direkte i Excel. Skabelonerne ligger lokalt og du bestemmer, hvor mange og designet. Du kan læse mere om skabeloner til Excel her.

2. Brug de rigtige farver

Colors-værktøjerne giver dig mulighed for at arbejde med farver i Excel nemt og effektivt. Funktionerne Fill Color, Font Color og Outline Color fungerer, som du kender det i Excel, men giver dig yderligere mulighed for at definere, hvilke farver der skal være tilgængelige. Det kan være dit corporate farvetema, en liste af definerede farver eller standard Office farver – valget er dit.

Vidste du?

En analyse udført af Epinion afslører, at 4 ud af 10 brugere af Microsoft Office pakken udarbejder grafer og tabeller hver dag. Er du en af dem?

3. En effektiv værktøjskasse

I Toolbox finder du en samling af de mest anvendte funktioner i Excel samlet et sted. Funktionerne er standard Microsoft Office funktionalitet, men med EssentialTools slipper du for at lede efter dem. De er nemlig samlet på et sted. Værktøjerne i Toolbox er udvalgt af os, men har du særlige ønsker kan vi også hjælpe.