ESDH

Integration med en SkabelonDesign-løsning

  • Beriger Microsoft Office dokumenter med informationer fra ESDH-system
  • Hjælper medarbejderne til lettere sagsbehandling
  • Sørger for at dokumenter lever op til virksomhedens visuelle guidelines
Hvad er et ESDH-system?

Et ESDH-system er et system til elektronisk sags- og dokumenthåndtering. Systemet bruges til at effektivisere sagsgange, effektivisere videndeling og optim­ere ressourcestyring.

ESDH-systemer håndterer typisk journalisering, arkivering, sagsstyring, dokumentstyring og sikrer gældende lovgivning på et givent område.

Vil du vide mere? Så læs vores whitepaper

Gør dit ESDH-system endnu bedre

I SkabelonDesign rådgiver, udvikler og konfigurerer vi en integration mellem jeres Elektroniske sags- og dokumenthåndtering system og vores løsninger. På den måde sikrer vi en bedre udnyttelse af jeres ESDH-system og gør den enkelte medarbejders sagsbehandling mere enkel og sikrer en fejlfri kommunikation.

Vi kan bl.a. håndtere åbning af office-skabeloner direkte fra jeres ESDH-system samt berige dokumenter med informationer som f.eks. titel, dato, journalnummer, afsender, modtager osv. Vi sikrer desuden, at brugerens personlige oplysninger (afdeling, navn, mail etc.) færdiggør dokumentet og evt. indsætter standardtekster samt sikrer, at dokumentet lever op til jeres visuelle identitet.

SkabelonDesign har et tæt samarbejde med alle førende ESDH-leverandører blandt andet KMD WorkZone, Tieto (Public 360) samt cBrain (F2), og vi har leveret mere end 30 løsninger til bl.a. Region Hovedstaden, Kulturministeriet, Miljø- og Fødevareministeriet og Region Nordjylland.

Videoen herover viser, hvordan det fungerer i praksis.