Automatiser dine dokumenter med Documotor Automatisering er for alle. Med Documotor giver vi ‘the power of automation’ til alle i virksomheden.

Platform

I digitale transformationsprocesser er automatisering en utopi, der kan virke ude af syne – eller endda uden for rækkevidde. Med SkabelonDesigns Documotor får du adgang til en selvbetjeningsportal for dokument-automatisering. Platformen giver dig mulighed for automatisk at oprette dokumenter og præsentationer fra nærmest enhver datakilde. Du kan vælge at træde direkte ind i den store verden af automatisering, eller du kan arbejde dig igennem trin-for-trin.

Du ved det godt… Data er altafgørende. Men måske er du ikke klar over, at automatisering hylder data samt håndtering og behandling af data. Hvis ikke du er nået til et sted, hvor du har opbygget en struktureret database, er Documotor også det helt rette redskab til at komme i gang. Måske starter du rejsen med at bruge dit Excel-ark som database, men så snart du er selvsikker i din dataindsamling, kan du bytte datakilde og tage din dokumentautomatisering til nye niveauer.

Den virkelige verdens automatisering

Documotor er system- og dataagnostisk. Det betyder, at ethvert system i stand til at overføre data kan bruges til at generere automatiserede dokumenter. Automatisering af trivielle manuelle processer som for eksempel generering af tilbud, forslag, eller kontrakter er en af kernestyrkerne i vores platform.

Som bruger af Salesforce holder du allerede styr på dine Accounts, produkterne og faktureringsoplysninger. Med et enkelt klik kan du trylle eksisterende data fra Salesforce om til et færdigt og professionelt PDF-dokument.

Formatering af tal og datoer. Beskæring af  billeder, så de passer direkte i pladsholderen. Gentagelse af produktsektioner. Alt sammen helt automatisk.

Hvis kontrakten har brug for yderligere tilpasning inden færdiggørelsen, kan vi levere et Word-dokument, der gør det muligt for jeres slutbruger at drage fordel af assisteret automatisering, hvor vi har fjernet alle de trivielle manuelle trin, hvilket ovenikøbet sænker fejlmarginen. Nu er kun de sidste finjusteringer tilbage, før kontrakten sendes til kunden.

Vil du vide mere om Documotor?

Find FAQs og teknisk information her.

Så let som at klø sig selv i nakken

Webportalen giver administratorer muligheden for at administrere skabeloner, mens de fortsætter med at bruge tjenesten. Ændringer af skabeloner foretages i velkendte miljøer med få databindinger indsat i simple Word- og PowerPoint-dokumenter.

Derefter sørger Documotor for genereringen af det dynamiske indhold (felter, lister, sektioner, tabeller, Rich Text Format, HTML osv.), mens flere skabeloner kan flettes sammen til enkelte dokumenter.

Tjenesten kører i en administreret Microsoft Azure-sky og kræver ikke adgang til nogen eksterne datakilder, da alle data, der bruges, er en del af genereringsmeddelelsen.

Skabeloner, der er nemme at tilpasse 

Skabeloner kan ændres ved at bruge Microsoft Word eller Microsoft PowerPoint.

Forhåndsvisning i browseren 

Forhåndsvisning af ændringer med eksempeldata direkte fra browseren.

Separat brand, output og udvikling 

Visuelle ændringer er lige så nemme at bruge som at bruge Microsoft Office. Ændring af outputdefinitionen og databindinger kræver ingen opsætningsudvikling.

Sky, privat sky, on-premise – dit valg 

Vælg en løsning, der er fuldt administreret af SkabelonDesign, eller kør Documotor i dit eget miljø – begge med fuld support.

Test med Excel – automatiser med REST 

Skabeloner kan køre på baggrund af eksempeldata, Excel dataark eller udføres via REST API.

Datatransformation 

Flere skabeloner kan gøre brug af det samme datasæt på vidt forskellige måder.

Tilslut flere systemer 

Den brugervenlige REST API understøtter flere API-nøgler for at sikre, at flere unikke systemer kan oprette forbindelse.