DocumentWorkflow

Effektiv udarbejdelse af dokumenter

Med DocumentWorkflow til Microsoft Office Word er det nemt for alle i din virksomhed hurtigt og effektivt at oprette og udarbejde dokumenter. DocumentWorkflow er et taskpane, der åbner i Word og guider brugeren gennem færdiggørelsen af et allerede udarbejdet standarddokument. Virksomhedens standarddokumenter er tilgængelige i DocumentWorkflow taskpanet og hvert dokument er opsat til hurtigt at kunne tilpasses det individuelle behov.

Document Work Flow increases productivity by a large margin and results in a gain in brand value.

DocumentWorkflow er et produktivitetsværktøj, der gør brugerne effektive i Word. Løsningen tillader brugerne at tilpasse pre-lavede dokumenter via et taskpane i Word. Løsningen virker i jeres skabeloner, så I slipper for at bekymre jer om den visuelle identitet.

Gør det nemt og spar tid

DocumentWorkflow giver brugerne mulighed for at arbejde effektivt med dokumenter, som indeholder det samme standardindhold, men skal tilpasses med f.eks. kundeoplysninger, produktbeskrivelser, legal disclaimers og andet dynamisk indhold. Mulighederne er mange og en eller flere administratorer af løsningen opsætter standarddokumenter og definerer dokumentets workflow.

Løsningen giver brugerne mulighed for at indsætte dokumentspecifikke informationer og tilpasse dokumenter med mange typer af data. Brugeren guides igennem færdiggørelsen af dokumentet i taskpanet, som åbnes direkte i Word. Editerbart data indtastes i taskpanet og ændringer sker øjeblikkeligt i dokumentet.

Vidste du?

Hver 10. bruger længere tid på arbejdet i Word end planlagt. Det viser en analyse af brugen af Microsoft Office pakken udført af Epinion.

DocumentWorkflow giver brugerne mulighed for at indsætte forskellige typer af data. Hvilken type data, der kan indsættes hvor, er defineret af løsningens administrator, som bygger dokumentets workflow. Det er muligt at indsætte flere forskellige typer af data:

  • Fritekst: Giver brugeren mulighed for at indsætte egen tekst på udvalgte steder i dokumentet
  • Drop-down felter: Tillader brugeren at vælge fra en liste af prædefinerede muligheder
  • Drop-down felter med afhængigheder: Lader brugerne indsætte længere tekstbidder via en række internt afhængige valg i taskpanet
  • Gem/vis tekst: Lad brugeren vælge om udvalgt tekst skal vises i dokumentet eller ej
  • Dato: Er sat til automatisk at indsætte dags dato, men kan hurtigt ændres til en ønsket dato
  • Indsæt dokument: Vedhæft øvrige dokumenter, f.eks. bilag, til dit dokument
  • Afhængigheder: Alle typer af felter kan gøres afhængige af øvrige felter, dvs. at en administrator kan vælge at visse felter kun vises, hvis en bestemt værdi er valgt i et andet felt
  • Gentagelser: Tekst der indsættes kan også være defineret til at skulle gentages på flere udvalgte steder i dokumentet, så brugeren kun behøver at indtaste det en gang
Document Work Flow taskpane.