DataImporter til PowerPoint

Brug data fra Excel i PowerPoint

  • Importer Excel data til PowerPoint
  • Administrer al data i Excel
  • Integrer data fra Excel og opdater i PowerPoint når nødvendigt
  • Muligheder for at integrere flere datakilder i den samme præsentation
Vidste du?

4 ud af 10 laver grafer og tabeller i Word, PowerPoint og Excel hver dag. Med DataImporter til PowerPoint kan du nemt arbejde med data i Excel og bruge det direkte i PowerPoint.

Skabelondesign's Specific Tools Data Importer.

Opdateret data i PowerPoint – altid

Med DataImporter til PowerPoint er det nemt at flette data fra Excel ind i dine PowerPoint præsentationer. Du kan flette stort set al slags data, såsom tal, tekst, grafer og tabeller. Når først dataintegrationen er på plads er det nemt og hurtigt at opdatere data med et enkelt klik i PowerPoint.

Løsningen kører i PowerPoint og understøtter hele processen fra at oprette en datakilde til at opdatere data i PowerPoint præsentationen. Opdatering af data i PowerPoint kan køres manuelt, det kan ske automatisk eller det kan ske ved indsættelse af slide fra Templafy. Og så virker DataImporter også sammen med løsningerne CorporateCharts og CorparateTables, som sikrer at dine grafer og tabeller altid er i overenstemmelse med brandet.

DataImporter til PowerPoint giver værdi, fordi du og alle dine kolleger sparer tid, hver gang I bruger data fra Excel i PowerPoint. Løsningen er f.eks. god, hvis du ofte laver salgspræsentationer, rapporter, tilbud eller andre PowerPoint præsentationer, hvor du bruger data fra Excel.

DataImporter til PowerPoint giver mulighed for at importere Excel data til PowerPoint – både tal, enkelte ord, hele sætninger, grafer og tabeller. Opdatering kan ske ved et enkelt klik, eller det kan ske automatisk. Uanset metoden sparer du tid.

An increase in productivity with the DataImporter.