CorporateInfographics Infografikker af alle Microsoft Office brugere. Enkelt og on-brand.

Et billede siger mere end 1000 ord

Visualisér dine præsentationer

CorporateInfographics er et værktøj, der styrker din kommunikationsindsats og gør dit budskab mere relevant, effektivt og let at forstå for dit publikum.
Med CorporateInfographics kan du hurtigt omdanne data til meningsfulde infografikker og dermed tage hele organisationens kommunikationsindsats til det næste niveau.

Læs mere

Styrk dit brand

Automatisk i overens-stemmelse med virksom-hedens visuelle identitet

CorporateInfographics bliver tilpasset til din virksomheds visuelle identitet. Vi implementerer dine ikoner, skrifttyper, farver og andre grafiske retningslinjer, der er specifikke for din virksomhed og gør det nemt at kommunikere on-brand.
Dine medarbejdere vil automatisk overholde jeres visuelle identitet, uden at få sved på panden.

Book en demo

Alle medarbejdere kan være med

Fra data til infografikker med blot et par klik

CorporateInfographics, der er integreret direkte i Word og PowerPoint, er enkelt og intuitivt at anvende for alle medarbejdere. De er ikke afhængige af hjælp fra marketing- eller kommunikationsmedarbejdere for at kunne visualisere deres data – blot et par klik og så er de klar til at præsentere. Spar tid og udarbejd on-brand infografikker til hele virksomheden ved at give alle medarbejdere adgang til CorporateInfographics.

Prøv det

Maersk Oil

Ønskede at styrke deres kommunikationsindsats

Maersk Oil ønskede at styrke deres kommunikationsindsats og demokratisere adgangen til at kommunikere mere visuelt. Lær hvordan CorporateInfographics øgede forståelsen for deres kommunikationsindsats.

Case

Maersk Oil

Konverter data til meningsfulde infografikker

Transformation af kompleks data og information til simple ikoner og tekst i præsentationer og dokumenter med tiltalende infografik var vigtig for Maersk Oil. Men kun hvis infografikken var i overensstemmelse med den visuelle identitet. Maersk Oil fik en brugervenlig løsning med CorporateInfographics.

Case

Maersk Oil

Infografikker til alle medarbejdere

Maersk Oil havde brug for et værktøj, der gjorde det muligt for alle medarbejdere at skabe infografikker. Enkelt og on-brand. Læs om, hvordan Maersk Oil implementerede CorporateInfographics.

Case
Er du træt af at være branding politiet? Få CorporateInfographics til at gøre arbejdet for dig

Mange Brand Managers har påtaget sig rollen som branding politi. Begrænsede ressourcer lægger pres på Brand Managers, da de føler sig splittede mellem at sikre, at alle præsentationer er i overensstemmelse med den visuelle identitet og ikke være i stand til at tilbyde grafiske ressourcer til hele organisationen. Mange ender med at vende det blinde øje til, når de løber ind i præsentationer, der ikke overholder den visuelle identitet, selv om de er fuldt ud klar over, at det devaluerer brandet.

Med CorporateInfographics kan Brand Managers gøre det muligt for hele organisationen at lave on-brand infografikker, uden at være branding politi. CorporateInfographics er den eneste løsning, der gør det muligt for alle Word og PowerPoint-brugere nemt at oprette infografikker, der øger virkningen af kommunikationsindsatsen og automatisk er i overensstemmelse med virksomhedens visuelle identitet. Løsningen sparer tid, mindsker frustrationer, styrker brandværdien og øger virkningen af kommunikationsindsatsen.

Sådan opretter du en infografik
Sådan redigerer du en infografik
Book en demo

Styrk brandværdien

Du er måske også interesseret i...

CorporateCharts

On-brand grafer/diagrammer med et enkelt klik

Læs mere

CorporateTables

On-brand tabeller med et enkelt klik

Læs mere