GIF-Infographics78x78

CorporateInfographics

Infografikker, der følger den visuelle identitet

Med CorporateInfographics får du en løsning, der sikrer høj produktivitet og en styrkelse af brandet. CorporateInfographics til PowerPoint gør det nemt og hurtigt at lave infografikker af kompleks data, der følger virksomhedens visuelle identitet.
Via et taskpane, der åbner direkte i PowerPoint, er der adgang til virksomhedens ikoner og grafikker, som kan bruges til at lave infografikker. Infografikker indsættes hurtigt på et slide og kan nemt tilpasses med det tilgængelige farvetema, tal, procenter, titler etc.

Visuel data giver en levende præsentation

Med CorporateInfographics er det slut med, at kollegerne henter materiale til infografikker fra f.eks. Google og bruger dem i præsentationer. CorporateInfographics er derfor både et værktøj, der sikrer en stringent og nem anvendelse af den visuelle identitet på alle niveauer i en præsentation, og som gør det nemt for brugerne hurtigt og effektivt at kreere flotte og sigende infografikker.

CorporateInfographics er en intuitiv løsning, som gør det nemt for brugerne at visualisere data. Når infografikkens tal og procenter opdateres, tilpasser infografikken sig øjeblikkeligt til at afspejle det indtastede. Løsningen gør det muligt for alle at arbejde med visualisering af kompleks data på en intuitiv og værdiskabende måde.

CorporateInfographics blev udviklet i et samarbejde mellem SkabelonDesign og Mærsk Oil. Samarbejdet var et Plus-projekt faciliteret af markedsmodningsfonden, hvor fokus var på at skabe en løsning til Mærsk Oil, som ville gøre det muligt for medarbejdere at skabe on-brand infografikker og arbejde effektivt med datavisualisering og kompleks data.

Hvad betyder det for jer?

At kunne give medarbejderne adgang til nemt at lave infografikker af kompleks data, som afspejler virksomhedens brand.

Kontakt