GIF-Infographics78x78

CorporateInfographics

Infografikker, der følger den visuelle identitet

Med CorporateInfographics får du en intuitiv løsning, der sikrer høj produktivitet og en styrkelse af brandet. CorporateInfographics til PowerPoint gør det nemt og hurtigt at lave infografikker af kompleks data, der følger virksomhedens visuelle identitet.
Via et taskpane, der åbner direkte i PowerPoint, er der adgang til virksomhedens ikoner og grafikker, som kan bruges til at lave infografikker. Infografikker indsættes hurtigt på et slide og kan nemt tilpasses med det tilgængelige farvetema, tal, procenter, titler etc.

Visuel data giver en levende præsentation

Med CorporateInfographics er det slut med, at kollegerne henter materiale til infografikker fra f.eks. Google og bruger dem i præsentationer. CorporateInfographics er et værktøj, der sikrer en nem anvendelse af den visuelle identitet på alle niveauer i en præsentation, og som gør det nemt for brugerne hurtigt og effektivt at kreere flotte infografikker.

Når infografikkens data opdateres, tilpasser infografikken sig øjeblikkeligt til at afspejle det indtastede. Løsningen gør det muligt for alle at arbejde med visualisering af kompleks data på en intuitiv og værdiskabende måde.

CorporateInfographics blev udviklet i et samarbejde mellem SkabelonDesign og Mærsk Oil. Samarbejdet var et Plus-projekt faciliteret af markedsmodningsfonden, hvor fokus var på at skabe en løsning til Mærsk Oil, som ville gøre det muligt for medarbejdere at skabe on-brand infografikker og arbejde effektivt med datavisualisering og kompleks data.

Videoen nedenfor viser, hvordan løsningen fungerer i praksis.

Se en demo af løsningen

Kontakt Salgschef Kim Kisbye på 25 56 99 12 eller skriv til [email protected], hvis du ønsker mere information eller se en demo af løsningen.

Corporate Infographics taskpane.

Kontakt