Brochurer og nyhedsbreve i Word

Opsæt visuelt korrekte brochurer i Word

  • Få brochure-skabeloner der er skræddersyet til den visuelle identitet
  • Giv medarebejderne adgang til at folde den visuelle identitet ud i brochurer
  • Teknisk korrekte Word-skabeloner med layout, logo, farver, skrifttype og grafik der følger virksomhedens grafiske profil.
  • Vores skabeloner til Word fås med/uden skræddersyede funktioner til f.eks. brochurer og nyhedsbreve.
Vidste du?

Vi kan hjælpe med skabeloner til alle formål. Det er er jeres behov der afgør, hvilken skabelon vi laver.

Nyhedbreve kan også laves i en Word-skabelon

Laver i nyhedsbreve og sætter i dem op i f.eks. InDesign? Så kan I få en Word-skabelon der understøtter jeres design og gør processen med at opsætte nyhedsbreve mere enkel. Med en nyhedsbrevs-skabelon kan i nemt opsætte professionelle nyhedsbreve og I behøver ikke en grafiker til at sætte nyhedsbrevet op i InDesign. Det hele kan klares i Word af en person uden grafiske kompetencer.

Få jeres egen brochure-skabelon

En brochureskabelon gør det muligt for medarbejderne selv at udforme f.eks. professionelle brochurer eller andre ligendende materialer in-house, som samtidig lever op til retningslinjerne for virksomhedens visuelle identitet. Vores Word-skabeloner er brugervenlige, så almindelige brugere uden grafiske evner kan anvende dem, hvilket gør det nemt at få virksomhedens visuelle identitet helt ud til slutkunderne.

SkabelonDesigns løsninger hjælper medarbejderne med at anvende virksomhedens design og layout på den rette måde i brochurer både hurtigt og effektivt. Dette sparer tid for medarbejderne og styrker virksomhedens brand udadtil.

Vil du vide mere? Så læs vores cases og whitepapers