Brevskabelon i Word

Skabeloner tilpasset jeres behov

  • Få en brevskabelon der er skræddersyet til den visuelle identitet
  • Hjælp medarbejderne med at folde den visuelle identitet korrekt ud i breve
  • Teknisk korrekte Word-skabeloner med layout, logo, farver, skrifttype og grafik der følger virksomhedens grafiske profil.
  • Vores skabeloner til Word fås både med og uden skræddersyede funktioner til f.eks. adressehåndtering, forskellige logoer osv.
Vidste du?

Vi kan hjælpe med skabeloner til alle formål. Det er er jeres behov der afgør, hvilken skabelon vi laver.

Hvad med en skabelon til mødereferat?

Med en skabelon til mødereferat kan alle medarbejdere nemt og hurtigt lave mødereferater, som indeholder de påkrævede oplysninger og som det er nemt for alle at læse. Skabeloner til mødereferater kan både bruges internt og eksternt og sparer tid for medarbejderne, der blot skal udfylde skabelonen under et møde.

Vores Word-skabeloner er brugervenlige, så almindelige brugere uden grafiske evner kan anvende dem, hvilket gør det nemt at få virksomhedens visuelle identitet sat i spil hos alle medarbejdere.

Produktivitet med en brevskabelon

Med en brevskabelon er det nemt og hurtigt for alle medarbejdere at skrive breve indeholdende alle nødvendige informationer. Og samtidig sikrer en brevskabelon, at virksomhedens brand altid overholdes og præsenteres korrekt i breve. Hos SkabelonDesign kan vi hjælpe med brevskabeloner til ethvert behov. Lige fra helt simple skabeloner til skabeloner med indbygget funktionalitet. Er i f.eks. en virksomhed med flere kontoradresser, flere sprog, flere logoer eller andet, der gør det svært at holde styr på brevskabelonerne? Vi kan lave en enkelt brevskabelon, som automatisk skifter adresse, sprog eller logo afhængigt af hvilken medarbejder, der åbner skabelonen.

SkabelonDesigns løsninger hjælper medarbejderne med at anvende virksomhedens design og layout på den rette måde i breve både hurtigt og effektivt. Dette sparer tid for medarbejderne og styrker virksomhedens brand udadtil.

Vil du vide mere? Så læs vores cases og whitepapers